Încă 12 zile pentru înscrierile în programul Dăm Click pe România, ediția 2019

Perioada înscrierilor în programul Dăm Click pe România, ediția 2019, se apropie de final. Pe 9 iunie 2019, formularul de aplicare de pe site-ul platformei de donații de calculatoare pentru educație EduClick va deveni inactiv iar în scurt timp după aceasta toate proiectele înscrise vor intra în faza de jurizare.

dam click pe romania 2019 ateliere fara frontiere.png

Dacă derulezi proiecte educaționale în cadrul unei unități de învățământ, într-o asociație sau fundație sau într-o organizație socială ori culturală din România și dacă acestea au ca beneficiari, în special, copii și tineri, nu rata șansa de a aplica. Proiectul tău poate beneficia de o donație din partea Ateliere Fără Frontiere de până la 15 calculatoare complet echipate.

Toate cele 1.000 de calculatoare donate în cadrul programului Dăm Click pe România, ediția 2019, program în care Kaufland România este partener principal, sunt recondiționate în atelierul de inserție reconect. Aici 18 persoane vulnerabile care sunt angajate într-un program de acompaniere socio-profesională lucrează la colectarea, sortarea, recondiționarea sau reciclarea echipamentelor IT uzate.

dam click pe romania 2019 kaufland.png

Dacă și școala ori organizația non-profit unde lucrezi are nevoie de calculatoare, citește Regulamentul programului pe site-ul EduClick și înscrie-ți proiectul până pe 9 iunie.