Solutii unice pentru managementul integrat al DEEE:

Ïndeplinirea obligatiilor de mediu privind Managementul Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) este una dintre provocarile pe care le intampina toate companiile, institutiile si organizatiile.

Peste 600 de companii, organizatii si institutii din Romania isi indeplinesc obligatiile de valorificare si reciclare a DEEE-urilor prin Ateliere Fara Frontiere!

reconect reprezinta solutia pentru responsabilitatea fata de mediu, economisirea resurselor prin reutilizarea acestora si pentru implicarea companiei in proiecte pline de sens, in interesul comunitatii.

Ateliere Fara Frontiere, asociatie romana non profit, este operator autorizat pentru gestionarea DEEE.


Beneficiile colaborarii cu Ateliere Fara Frontiere:

  • Preluare GRATUITA* a deseurilor electrice si electronice (in Bucuresti si judetele limitrofe)

  • Colectare in MAXIM 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii

  • Conformare cerinte legislative privind managementul deseurilor de echipamente electrice si electronice, conform Legii nr.211/2011 si OUG nr. 5/2015 privind regimul deseurilor de echipamente electrice si electronice

  • Consultanta de specialitatee prin persoana dedicata colectarii DEEE !

  • Garantia confidentialitatii datelor prin sistem performant de stergere date la cerere

*Colectarea DEEE este gratuita. In schimb exista un cost de colectare si reciclare pentru deseuri de condensatori electrolitici, cartuse, tonere – 5 lei/kg fara TVA, dupa receptionare si cantarire in cazul in care acestea sunt colectate separat de echipamentele din care au facut parte.


Formular de colectare DEEE